tisdag 29 mars 2016

It's a lovely little morning

När man är trött runt sju på kvällen bör man vila lite, inte ta en kopp kaffe. Särskilt inte efter att ha legat sjuk i en halv vecka utan kaffe. De få timmar jag har sovit har inte varit speciellt effektiva. Jag gav upp.

Sonen har börjat få ordning på dygnet nu, han brukar somna runt åtta-nio på kvällen. Det är oväntat skönt faktiskt. Äntligen börjar jag och Damien få lite mer tid till att umgås igen. Igår kväll spelade vi schack. Andra gången var jag inte allt för dåligt motstånd ändå. Nog för att sonen är det finaste som finns, men det är skönt att göra något som inte innefattar bajsblöjor eller pruttljud för en stund. 

Flytten börjar närma sig nu. Jag gör nya listor på löpande band för att rensa huvudet. Inte blir jag mindre stressad för det eftersom att vi är i början av varenda lista än så länge. Det är ju så med flytt att det mesta måste göras i sista stund. Särskilt när vi bor så trångt, vi har inte plats med massa lådor överallt. Möblerna vi ska göra oss av med behöver vi ha några veckor till iallafall. Som tur är har vi köpt flyttstädning. Jag hade nog avlidit om vi skulle hinna städningen också. 

Nu, medan männen i mitt liv fortfarande sover, tänkte jag spela mitt töntiga hästspel ett tag.

1 kommentar:

  1. Listor är bra! Skönt att höra att han somnar lite tidigare. Kram

    SvaraRadera