söndag 3 april 2016

Sova?

Jag tror att lilleman är inne i en sån där tillväxtperiod. Kinkig och sover dåligt. Lilla hjärtat. Tänkte att jag skulle somna tidigt idag. Nåja, Harry har precis somnat.

Förra veckan bytte vi storlek i pyjamaserna. Det är så himla roligt. Tycker att han ser så lång ut. För kanske tre veckor sen bytte vi overall, då var den fortfarande pinsamt stor. Nu är den precis lagom. Så fort det går. Jag kan nog prata i timtal om vad den här lille gör om dagarna redan. Och då har han mest bara precis lärt sig nypas.

I fredags fick vi nycklarna till huset. Eller Damiens mamma fick dem. Vi fick en drös med bilder. Det ska bli så himla spännande att äntligen flytta snart! Om två veckor bor vi där. I ett hus. Det jag tänker på är att det kommer lukta konstigt. Jag är nervös för lukten.

Vi har börjat packa. Eller vi pausade under helgen. Träffade vänner och spelade blokus igår, gick till Arlöv idag. Imorgon ska vi fortsätta igen. Får hoppas att det är sista gången på ett tag nu som vi måste packa ihop bohaget. Jag är så trött på det nu.

1 kommentar: