måndag 2 september 2013

Vår värld.

Efter den mest urspårade tågresan jag varit med om kom jag tillslut fram till Östersund. När Elise klev på i Gävle var jag rejält uttråkad efter ca 4 timmars tågresande, tillslut klättrade jag nästan bokstavligen på väggarna. Eller åtminstone sätet, medan Elise tog suddiga bilder på mig. Så rastlös. Det var roligt iallafall. Vi kom fram till att vi aldrig förr har åkt tåg tillsammans. 

I helgen var jag i Skövde, Damien skjutsade mig till tåget klockan sex på fredagsmorgonen. I Skövde spelade vi spel och väntade, hade trevligt. På kvällen var det inflyttningsfest och mycket människor. Vaknade trötta och sega på lördagen. Dagen började långsamt och fortsatte långsamt. Gick på promenad med Ida. Åt pulvermos till frukost. Vi vinkade hej då till alla som skulle hem, sen var det jag och Sandra kvar. Vi tog oss igenom dagen sakta och försiktigt. Det var bra. Bra helg. Igår hann vi inte mycket innan jag åkte vidare mot Östersund. 

Nu väntar jag på att Elise ska plugga klart, vet inte vad vi ska göra sen. Promenad och lunch kanske. Vi har sett på film. Såg the ark från peace and love 2011. Lite obehagligt men rätt. 
Urspårad tågresa, hehe. Det här sammanfattar den nog ganska bra. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar