söndag 14 april 2013

I'm so glad I've met you.

Än en gång är jag på väg genom Sveriges land.

Trivs. Jag gillar att se naturen rusa förbi. Helgen har jag spenderat hemma. God mat och tårta. Få krama släkten.

Som nästan alltid när jag är hemma kommer jag fram till en massa saker. Som att jag kommer flytta tillbaka ut på landet igen. Sen. Jag kommer inte kunna leva resten av livet med bara doften av bageri som enda positiva lukt. Jag behöver lukten av häst, eller ensilage. Timmer. Barrskog. Regnvåt natur. Och jag kommer skaffa djur. Trivs så bra med systers hund. Längtar efter hästar.

Tog med mig Ida hem. Saknade att umgås med henne. Har träffat henne typ en halvtimme per dag alldeles för länge. Vi hade en trevlig tågresa. Pratade om sånt som bara vi pratar om. Skratta tillsammans. Uppleva. Man upplever inte världen lika mycket om man inte upplever den med Ida. "Har man inte upplevt Ida, då har man heller inte levt." Skönt att ha henne med.

Nästa helg kommer vänner ner. Olika, många. Känns lite rörigt. Men det kommer bli bra, känner det i magen.2 kommentarer:

  1. Jag tror Ankr skulle hålla med! men du glömde nämna lukten av blöt hund. Eller just ja du pratade om positiva lukter. Ha det så bra. Kram!

    SvaraRadera
  2. Tycker tystnad kan vara viktig att nämnas också. Jag gillar när man hör den. Sound of silence, liksom.

    SvaraRadera