onsdag 3 maj 2017

Tjatja bloggen! Jag har nästan hela mitt liv haft näst intill sjuklig koll på saker och ting. Scheman, listor osv. Det har jag inte längre. Så mycket får bero. Viktiga saker bara försvinner, visserligen har mycket onödigt bjäffs fått ramla bort, vilket är skönt. Men jag får verkligen utmana hjärnan att komma ihåg det viktiga ibland. Som på dagis, jag hade en viktig sak att komma ihåg, säga att Harry skulle vara ledig resten av veckan. När vi hade pratat i ca tio minuter om allt möjligt och vi sa ses imorgon kom jag på det. Och så glömde jag regnkläderna.

Jaja, det är sånt som händer tänker jag om nästan allt nu. Men det är skönt också, eftersom jag alltid är säker på att jag glömt något viktigt så har jag slutat oroa mig för allt. Det är ju alltid en dag imorgon, då kan vi lösa resten. 

Annat som har hänt, som jag tvivlade på skulle hända de närmaste tretton åren, Harry sover hela nätter. Och somnar i sin säng. Han är så nöjd när han somnar nu, med min Simba i famnen. Så gullig. Inte värt att oroa sig för massa tjafs när jag kan lägga den energin på honom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar