onsdag 19 augusti 2015

Det där var fina dagar

Ibland händer det att jag råkar somna. Ibland vaknar jag då mitt i natten och undrar vad fan jag håller på med. Dessutom har Damien åkt iväg för att jobba. Jahopp. Inte ett dugg trött. Har dessutom ont i mitt knä som försöker läka ett skrapsår.

Jag har ungefär en halv veckas semester kvar. Det har gått fort och äntligen kan jag få vara hemma i Malmö. Jag började semestern med att gifta mig, åka runt och ha besök. Så fort besöket åkte hem åkte vi iväg till Prag. Efter Prag var vi hemma ett par dagar för några ärenden. Sen hälsade vi på föräldrar. Igår kom vi hem. Gick ner på festivalen en timme. Festivalen är som den brukar vara. Det är bara annorlunda.

Förra året var här fullt med folk, i år verkar man kunna ta det lugnt här hemma. Jag har tänkt att rensa ut garderober. Sälja möbler. Vi ska ju flytta till en liten tvåa. Lämna kollektivlivet bakom oss. Till lika delar skönt och ledsamt. Det har varit en bra tid i vår stora lägenhet. Men det har hänt mycket. Det mesta är förändrat från var vi var när vi flyttade in här som under en stor fest. Precis nu började min mobil spela dimmiga dagar med Håkan Hellström. Passande.

Nu ska jag försöka sova igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar