lördag 29 mars 2014

När vi går, genom stan. Tjallalalalalalaa

Jag gick genom staden i onsdags. Först ner till Möllan för att hämta ett paket med broschyrer som vi i Peaceworks ska dela ut till veckan. På vägen mötte jag en kollega, vi nickade igenkännande åt varandra och fortsatte traska. Från Möllan fortsatte jag neråt genom staden. Mötte en gammal arbetskamrat som jag pratade med, klart jag kommer på middagen. Hurtade vidare några meter för att möta upp en av dem som var med i Peaceworks förra året. Därefter var nästan alla mina ärenden avklarade. Bara starbucks med nya Peaceworks gänget kvar. 

En lång radda med folk det där. Det jag vill komma till är att Malmö visade sin bästa sida för mig i onsdags och jag kände mig hemma. Att gå genom staden för att möta upp folk och träffa sånna man känner på vägen, det är hemmakänsla. Inte ens i lilla Åtvid skulle jag stöta på så många personer att hälsa på på en dag. 

Jag trivs här. I övrigt rullar livet på. Jobbar och sliter, fyller fritiden med trams och seriösa grejer. Har ont i ryggen, så jag går och knäcker den lite då och då nu. Väldigt obehagligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar